Werelds uit eten thuis

Uitgebreid en exclusief genieten thuis. Alles wordt voor u geregeld. U heeft de beschikking over een ervaren, culinaire kok en hoeft de deur niet uit. De sfeer, het gezelschap en de stijl van eten, bepaalt u zelf. De luxe van een kok in huis die alles verzorgt van de inkoop tot aan een opgeruimde keuken.

Carte Blanche

Geeft u mij de vrije hand of bepaalt u zelf het menu? Thematisch of seizoensgebonden? Al uw wensen kunnen rekenen op een professioneel advies. Met zorg spreek ik uw wensen door. Uw gezelschap wordt op die manier verwend.

Apéritif

Genietend van een apéritif praat u ontspannen bij met uw vrienden, familie of zakelijke relaties. In de keuken tref ik de voorbereidingen. Komt u gerust even voorproeven.

Á table

Aan tafel. Uw gezelschap krijgt thuis alle aandacht. Laat u verwennen door mijn eigentijdse en eigenwijze kookkunsten. Uiteraard kent iedere gang z’n eigen verhaal…….

Digestif

Gezellig natafelen, aan tafel òf op de bank. Onder het genot van een koffie, likeurtje en met een rokertje wanneer ú dat wilt! Ik zorg voor de opgeruimde keuken.

Voor úw specifieke wensen neem contact op met La Bonne Table. Mijn handtekening zet ik graag “onder” uw bord.