Wat kan La Bonne Table voor u betekenen?

Wilt u mij in de keuken vergezellen? Meekoken of gadeslaan? Een kookworkshop bijwonen of hulp krijgen bij de samenstelling van een wijnarrangement? Een uitgebreide lunch en/of diner organiseren privé of zakelijk? Van een culinair buffet genieten tijdens een bruiloft of jubileum?

Zakelijke lunch 

Geeft u mij de vrije hand of bepaalt u zelf het menu? Thematisch of seizoensgebonden? Al uw wensen kunnen rekenen op een professioneel advies. Met zorg spreek ik uw wensen door. Uw gezelschap wordt op die manier verwend.

Walking diner

Genietend van een apéritif praat u ontspannen bij met uw vrienden, familie of zakelijke relaties. In de keuken tref ik de voorbereidingen. Komt u gerust even voorproeven.

Culinaire BBQ

In de tuin. Uw gezelschap krijgt thuis alle aandacht. Laat u verwennen door mijn eigentijdse en eigenwijze kookkunsten. Uiteraard kent iedere gang z’n eigen verhaal…….

Kookworkshop

Een Kookworkshop blijkt goed voor de teamspirit. Ik neem u graag mee op reis in de keukens van de Middellandse zee. Instructies zijn gepassioneerd én met Franse tongval. Liever alleen kijken, vragen stellen of de mouwen ook daadwerkelijk uit de handen steken? Het is allemaal mogelijk. U krijgt de recepten mee naar huis.

Just Maried of een golden wedding?

“Just married” of juist een golden wedding”. Een “Sweet sixtien” etentje thuis, een “twenty-one” diner in het ouderlijk huis of een “fifty” borrel in de tuin. Deze speciale momenten moeten gevierd worden. Dit kan uiteraard in Nederland, maar ook in het buitenland.

ZZP

Heeft u een tijdelijk personeelstekort in de keuken of heeft u een uitdaging om de personeelsplanning van uw keukenbrigade op orde te krijgen. U kunt mij altijd een bericht sturen.